SUSHI AND FRIENDS

Recentebeoordeling


2,5 sterren uit 416 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Sushi and Friends. Meer weten? Ontdek meer

27 jan 2023 om 1:56 Was het geld absoluut niet waard. Snacks zijn veelste duur. Kwaliteit is oke.
5 dec 2022 om 0:27 Helaas niet de moeite waard… Kwaliteit ok, hoeveelheid van alles echt veel te weinig voor wat ervoor betaald, presentatie slaat nergens op pokebox, eten uit een kartonnen doos…
3 dec 2022 om 8:48 Is in prijs verhouding niet oké, de sushi is echt klein, je kan zien dat het gemaakt is door iemand die nog niet echt gevorderd is in sushi rollen. Kreeg het ide dat ik het eten at van een heel slecht stagiair. Zonde van m’n geld, bezorger was top!
1 dec 2022 om 10:37 Waardeloos!!
17 nov 2022 om 3:33 Eten smaakte nergens naar en het stonk vreselijk heb zo vaak sushi gegeten maar dit is echt teleurstellend, heb de recensies gelezen maar dacht heel vaak zijn het foute recensies maar helaas was echt 3 x niks
14 nov 2022 om 17:35 Heb twee uur moeten wachten en de sushi rijst was zoet echt niet lekker helaas
11 nov 2022 om 21:21 Fruitvliegjes in de sojasaus! + de bestelling was fout en oud!
8 nov 2022 om 10:25 Zeker lekker gegeten Voor mij herhaling vatbaar Mensen ik zou zeggen probeer het Moet ik ook eerlijk zeggen als u niet langer kan wachten dan 30/40 min kunt u beter ophalen Eet smakelijk
6 nov 2022 om 12:09 Lekker gegeten was optijd klaar
3 nov 2022 om 21:57 Heel slecht eten alles verkeerd bezorgd telefonisch nemen ze niet op slecht slecht slecht !!
2 nov 2022 om 19:15 eten niet eens zo goed bezorging anderhalfuur gewacht en vervolgens een helebo0el vergeten mee te geven niet bestellen hier
30 okt 2022 om 21:32 Slecht! Bestelling maar gedeeltelijk bezorgd, een uur lang heb ik gebeld, maar niemand neemt op en na voicemail ingesproken te hebben word ik ook niet teruggebeld. Daar gaat mijn geld!